Returnering

Hvordan returnerer eller ombytter jeg en vare?
Som kunde hos os giver vi dig 14 dages fuld returret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Hvornår får jeg mine penge retur?
Så snart vi har modtaget din returvare, sender vi dig en bekræftelse per email og sender pengene retur til dig med det samme.

Pengene bliver automatisk sendt retur via den betalingsmåde, der blev brugt, da du lavede din ordre.

Har I garanti på jeres varer?
Nej det har vi ikke da alt hos Retrosmykker sælges som brugt, men vi oplyser altid hvis der er slid, eller mindre fejl på smykket.

Bliver fragtomkostningerne refunderet?
Hvis du returnerer hele ordren, så refunderer vi hele beløbet, inkl. de oprindelige fragtomkostninger. Hvis du kun returnerer dele af ordren, så bliver de o...
Læs mere

Har I modtaget min returvare?
Så snart vi modtager din returvare, vil vi straks sende dig en mail.

Skal jeg betale for returfragt?
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal pakkes i forsvarlig indpakning på samme måde som ved modtagelse. Du kan købe en returlabel af os for 67,50 kr. På den måde er pakken forsikret hele vejen fra dig til os.

Køb returlabel her: return.shipmondo.com/retrosmykker

Hvor kan jeg få et returlabel?
Du kan købe en returlabel af os for 67,50 kr. På den måde er pakken forsikret hele vejen fra dig til os.

Køb returlabel her: return.shipmondo.com/retrosmykker