Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Navn: Cafe 44 v/Torben Juul
Organisationsform: Enkeltmandsfirma
CVR-nr. 37785121
Adresse: Adelgade 44, 5400 Bogense.
Returneringsadresse: Adelgade 44, 5400 Bogense
E-mailadresse: shop@retrosmykker.dk
Telefonnummer: +45 64812281

Betaling med kreditkort
Ved enhver kreditkort betaling vil vi først hæve beløbet, når varen er sendt af sted fra vores lager. Vi modtager følgende kort: Dankort, eDankort, VISA/Dankort, VISA electron, Mastercard, Maestro og JCB. Vi opkræver ingen kortgebyr!

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Anden betalingsform
Du kan betale med mobilepay (Husk, at tilknytte dit kreditkort til nethandel og det kan du gøre i din MobilePay app).

Du kan betale med ViaBill, hvis du har sådan en konto. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: viabill.com/dk

Fortrydelsesret
Som kunde hos os giver vi dig 14 dages fuld returret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på shop@retrosmykker.dk.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal pakkes i forsvarlig indpakning på samme måde som ved modtagelse. Du kan købe en returlabel af os for 70 kr. På den måde er pakken forsikret hele vejen fra dig til os.

Køb returlabel her: return.shipmondo.com/retrosmykker

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Er du i tvivl, så kontakt os endelig på shop@retrosmykker.dk eller på: +45 64812281

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Cafe 44 v/Torben Juul
Adelgade 44
5400 Bogense
Køb returlabel her: return.shipmondo.com/retrosmykker

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Levering i Danmark
Pakker til Danmark bliver leveret inden for 2-3 hverdage i ugedagene mandag til fredag

Vi benytter os af GLS og PostNord ved alle leverancer både indenlands og udenlands. Der er flere måder, at få din pakke leveret på.

Priser og Moms
Alle priser som vises på vores webshop er angivet i danske kroner. Der er ikke fradrag for købsmoms, på salg af brugte og antikke vare.

Cookies på Retrosmykker.dk
Vi benytter os af cookies, hvilket udelukkende sker for at kunne optimere vores side, og samtidig kunne give dig den bedste oplevelse som besøgende. Derudover benytter vi det til måling og analysering af alt vores trafik.

Anden form for tracking og automatiseringer
Vi bruger Google Analytics til, at analysere vores trafik på sitet. Vi bruger Facebook som annonceplatform og kan vise dig relevante varer du har vist interesse for på vores shop. Alt sammen med den hensigt, at gøre shopping oplevelsen så god som mulig hos os.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger når du handler hos os: Navn, Adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den bestilte vare til dig. Vi videregiver din email og telefonnummer til GLS, så de kan sende dig track and trace information. Personoplysningerne registreres og gemmes i op til 5 år hos Cafe 44 v/Torben Juul, hvorefter de slettes. Dine oplysninger kan dog sagtens blive slettet før, hvis vi mener de ikke skal bruges mere, eller du selv ønsker, at få dem slettet.

Herunder ser du en liste af de virksomheder som behandler data for os og samarbejder med. Listen opdateres løbende:

Google (Sende emails og opbevaring af købsdata i Analytics. Her er det udelukkende ordrenummer på din ordre der kan relateres til dig køb, altså ikke noget persondata)

Vi samarbejder kun med databehandlere der overholder EU dataforordning når vi registrerer persondata på dig. Vi har underskrevne databehandleraftaler med disse leverandører. Er du i tvivl om noget som helst, så skriv nu endelig til os på shop@retrosmykker.dk

Den dataansvarlige på retrosmykker.dk er Cafe 44 v/Torben Juul.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@retrosmykker.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Torben Juul på shop@retrosmykker.dk eller telefon +45 64812281. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Cafe 44 v/Torben Juul
CVR-nr. 37785121
Adelgade 44, 5400 Bogense
shop@retrosmykker.dk
+45 64812281

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
_________________________________________________________________

Bestilt den: _____________________ Modtaget den:______________________

Forbrugerens navn: _________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift:___________________________________Dato:_________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.08.2023